De educatief multimediaal ontwikkelaar is competent in het omgaan met externen waar het gaat om de realisatie van het educatief multimediaal

product/project.

Pitch:

Halverwege het schooljaar hebben we een pitch gegeven in het InnovationLab op de NHL. In deze pitch hebben we ons idee gepresenteerd aan medestudenten en docenten van de I-minor. We hebben tijdens de presentatie gebruik gemaakt van een powerpoint presentatie. In de presentatie hebben we verteld wat ons doel van het project is, verschillende moodboards laten zien om de sfeer van de website te proeven en een aantal onderzoeksvragen genoemd om aan te geven waar we aan moeten werken.

Hieronder de link naar het Youtube filmpje van onze presentatie.

https://www.youtube.com/watch?v=eZknh99_PTw

 

Communicatie met externen:

Mijn samenwerking was met Yvonne Nicolai. Een medestudent docent Engels die vanaf jaar 1 bij mij in de klas heeft gezeten. Tijdens de minor hebben wij vooral contact gehad via Whatsapp. Dit werkte voor ons erg soepel en gemakkelijk. Ik kon snel even mijn informatie en vragen kwijt en Yvonne antwoordde altijd snel op mijn berichten. Ook hebben we veel foto's en filmpjes gedeeld via deze app. 

Met de opdrachtgever is er email contact geweest. Omdat de opdrachtgever ook mijn LIO-coach was, was het contact redelijk informeel. We werken elke dag samen en spreken elkaar veel over werk en privé dingen. De onderstaande mail gaat over het Plan van Aanpak.

Jaap van der Veen heeft ons veel geholpen bij het programmeren. We zagen Jaap elke vrijdag bij de minor bijeenkomst en elke maandag bij het zelfstandig werken. Toch is er mailcontact geweest over verschillende vragen die met programmeren te maken hadden.

Grenzen aangeven.

Voor het maken van het product hebben Yvonne en ik duidelijke grenzen aangegeven. De website die wij produceren kan heel uitgebreid en ver gaan. De onderstaande keuzes hebben wij daarom ook bewust gemaakt om niet te hard van stapel te lopen en eerst de basis van ons product aan te geven.

Gemaakte keuzes:

  • De website is in eerste instantie voor één klas te gebruiken.
  • De cijfers kunnen door één docent worden ingevoerd.
  • De website is voor één vak te gebruiken.

Natuurlijk kan de website uitgebreid worden zodat uiteindelijk meerdere docenten het voor meerdere klassen kan gebruiken, maar het is voor ons het meest belangrijk dat wij kunnen laten zien hoe de website functioneert.

Als het eindproduct is goedgekeurd en we hebben het assessment behaald, kunnen we daarna altijd nog kijken of we de website echt bruikbaar willen maken voor scholen.